GR EN
Testing your way to safety
Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Αναλύσεις ανά Τομέα > Tρόφιμα > Πρόσθετα τροφίμων
Πρόσθετα τροφίμωνΤιμοκατάλογος

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, οι οποίες προστίθενται στα τρόφιμα ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους τεχνικούς σκοπούς και ομαδοποιούνται ανάλογα με τη λειτουργία που επιτελούν. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν τρεις κατευθυντήριες οδηγίες που καθορίζουν:

α) τα επιτρεπόμενα πρόσθετα (και την απαγόρευση άλλων),
β) τα τρόφιμα στα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πρόσθετα και
γ) τα ανώτατα επιτρεπόμενα επίπεδα συγκέντρωσης.

Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να δείτε  κάποιες από τις αναλύσεις που προσφέρουμε. Εάν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορεί να έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και σε αυτό. 
 


 

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ - ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ   
Ασκορβικό οξύ HPLC-UV  
Βενζοικό οξύ Ο.608 / HPLC-DAD  
Βορικό οξύ AOAC 969.26   
Ερυθορβικό οξύ  HPLC-UV   
Θειώδη  Κωδ.Τρ.Ποτ. Δ.2   
Νιτρικά  EN 12014-3:2005  
Νιτρώδη EN 12014-3:2005  
Προπιονικό οξύ  GC – FID   
Σορβικό οξύ  Ο.608 / HPLC-DAD 

                                                                                                                                                Επιστροφή

ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ   
Ακετοσουλφαμικό Κάλιο EN 12856:1999 
Ασπαρτάμη EN 12856:1999 
Μαννιτόλη  GC – FID 
Ξυλιτόλη  GC – FID
Σορβιτόλη  GC – FID 

                                                                                                                                                Επιστροφή

ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ   
Καρμίνη                                   Ο.612 / HPLC-UV 

                                                                                                                                                Επιστροφή

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΗΞΗΣ   
Natural Thickening Means LMBG L.00.00-13 mod. 
Ζελατίνη (ανίχνευση)  AOAC 920.106
Καραγενάνη  LMBG L.00.00-13 mod.  

                                                                                                                                                Επιστροφή
 

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ  
Αμυλο Κωδ.Τρ.Ποτ. Ι4
Γαλακτικό οξύ Ενζυμική
Κιτρικό οξύ  οξύο      HPLC / UV 
Καφεϊνη HPLC / UV

                                                                                                                                                Επιστροφή