GR EN
Testing your way to safety
Tρόφιμα
  • Μικροβιολογία
    Παρέχουμε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που απαιτεί ο τομέας των τροφίμων τόσο γιά τον έλεγχο των κριτηρίων ασφαλείας όσο και γιά τον έλεγχο των κριτηρίων υγιεινής όπως...
    Περισσότερα
  • Διατροφική επισήμανση
    Οι ετικέτες των τροφίμων αποτελούν τον αμεσότερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων.
    Περισσότερα
  • Ιχνοστοιχεία
    Τα μέταλλα αντιπροσωπεύουν μια μεγάλη ομάδα μικροθρεπτικών συστατικών, τα περισσότερα από τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και λαμβάνονται συνήθως σε ελεύθερη μορφή μέσω της διατροφής...
    Περισσότερα
  • Βιταμίνες
    Οι βιταμίνες είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την σωστή ανάπτυξη και διατήρηση ενός ζωντανού οργανισμού. Ανήκουν σε εκείνα τα συστατικά που πρέπει να λαμβάνονται μέσω των τροφών...
    Περισσότερα
  • Πρόσθετα τροφίμων
    Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, οι οποίες προστίθενται στα τρόφιμα ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους...
    Περισσότερα
  • Επιμολυντές
    Οι επιμολυντές είναι επικύνδινες ουσίες οι οποίες εμφανίζονται στα τρόφιμα σε διάφορα στάδια όπως κατά την παραγωγή, την συσκευασία, την μεταφορά ή την συντήρηση...
    Περισσότερα
  • Μυκοτοξίνες
    Ένα σημαντικό ποσοστό περίπου το 20% των τροφίμων είναι πιθανόν να επιμολυνθούν με μυκοτοξίνες....
    Περισσότερα
  • Φυτοφάρμακα
    Τουλάχιστον 2500 εµπορικά φυτοφάρµακα που περιέχουν περίπου 700 δραστικές ουσίες κυκλοφορούν σήµερα στη χώρα µας
    Περισσότερα
  • Αλλεργιογόνα
    Έχει εκτιμηθεί ότι 3,5-4% των ενηλίκων και 6-9 % των παιδιών έχουν δυσανεξία ή αλλεργία σε κάποιο είδος τροφίμου...
    Περισσότερα
  • Συσκευασίες - Μετανάστευση
    Τα υλικά συσκευασίας των τροφίμων για να είναι κατάλληλα πρέπει να διασφαλίζεται ότι δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία...
    Περισσότερα