Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
GR EN
Testing your way to safety
Αρχική σελίδα > Νέα > Foodtech 2021, Ημερίδα ΠΕΤΕΤ : H επίπτωση της νομοθεσίας και των νέων υλικών στη βιομηχανία τροφίμων
15/11/2021
Foodtech 2021, Ημερίδα ΠΕΤΕΤ : H επίπτωση της νομοθεσίας και των νέων υλικών στη βιομηχανία τροφίμων

Στην ενότητα Νέες τάσεις στην ασφάλεια τροφίμων ανήκε η ημερίδα της ΠΕΤΕΤ με τίτλο «H επίπτωση της νομοθεσίας και των νέων υλικών στη βιομηχανία τροφίμων» που διεξήχθη εχθές στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo, στο πλαίσιο της έκθεσης Foodtech 2021.

To εργαστήριό μας συμμετείχε με την Τεχνική Διευθύντρια κα Παναγιώτα Δρίλλια (Χημικός PhD), η οποία αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στον έλεγχο των υλικών που πρόκειται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα (FCM), λόγω των πρόσφατων αλλαγών στην ισχύουσα νομοθεσία.

Τη συζήτηση συντόνισε ο κος Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος τροφίμων MSc, μέλος διοίκησης της ΠΕΤΕΤ, και εκτός από την κα Δρίλλια συμμετείχαν οι

Ζωή Μούσια, Χημικός Μηχανικός PhD, Δ/νση αξιολόγησης επικινδυνότητας & διατροφής ΕΦΕΤ

Κωνσταντίνος Σάμιος, Διευθυντής Διασφάλισης ποιότητας ΤΣΙΜΗΣ Α.Ε.

Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Διευθυντής ανάπτυξης υλικών συσκευασίας, Chipita

Ιωάννης Ρώσσης, Προϊστάμενος Ελέγχου & Διαχείρισης Ποιότητας, EΛΣΑ SILGAN και

Απόστολος Ενωτιάδης, Erganal -Αναλυτικά εργαστήρια.